Alle materie op aarde trilt, de moleculen en atomen bewegen en zorgen voor die trilling. Door die trillingen voelen bepaalde stoffen hard of zacht, koud of warm, smaken ze lekker of ruiken ze goed. Ons lichaam pakt alle trillingen op. Doordat ze als zodanig onzichtbaar zijn, zijn we ons er niet dagelijks van bewust.

Ook het water dat we drinken en de lucht die we inademen hebben een trilling. Water is misschien wel de meest bijzondere stof op aarde. Het heeft eigenschappen die nog bij geen enkele andere stof zijn gevonden. Zo is water de enige stof die lichter wordt als het bevriest. IJs blijft drijven op water. En water is ook in staat om trillingen te onthouden. Onder de microscoop blijkt water in zijn structuur sterk te reageren op de trilling van andere stoffen, ook de trilling die elektronische straling afgeeft.

Doordat ons lichaam voor een groot deel uit water bestaat, dat zich in al onze cellen uitwaaiert, zijn we extreem gevoelig voor het water dat we binnen krijgen. Dat komt via drinkwater, maar ook via vochtrijk voedsel. Het is daarom zo belangrijk dat we gezond voedsel nemen en vooral, goed water drinken.

Het drinkwater dat we in Nederland hebben, is aanzienlijk beter dan in veel andere delen van de wereld. Tegelijk kan het nog sterk verbeterd worden. Uit foto’s blijkt dat de mineralen in ons drinkwater veelal geklonterd zijn en in hoekige vormen georganiseerd zijn. Dat komt doordat ons water onderweg belast wordt met elektrosmog en de resten van gifstoffen die niet gefilterd konden worden. Bovendien bevat het nog trillingen van stoffen die wél gefilterd zijn. Filteren maakt daarom het water niet vitaal.

Onze vitalisers reorganiseren het water dat er langs stroomt. Het zorgt dat het water weer smaakt en zacht is als bronwater. En maakt het vrij van schadelijke trillingen. Daardoor maakt de vitaliser ons weerbaarder tegen de kwalijke gevolgen van straling. We worden namelijk steeds meer omringd door zendmasten, elektrische apparaten, mobiele telefoons, magnetrons en computers. Die verspreiden elektromagnetische straling (elektrosmog), waardoor ons lichaam beïnvloed wordt.

Water uit uw waterleiding neemt die negatieve stralingen ook op. Onze vitalisers helpen u weerbaar te maken voor deze negatieve invloeden.

Daarbij wordt de intermoleculaire ruimte van de vitaliser op de juiste trilling gebracht, zodat het water die zal overnemen.

Hetzelfde principe geldt voor de luchtvitalisers.

Er worden geen stoffen aan water of lucht toegevoegd en de vitalisers hebben geen onderhoud nodig. Ze slijten niet noemenswaardig. De kosten zijn daarom in de loop van de jaren per liter water te verwaarlozen. De waarde van de vitaliser voor u en de uwen is echter onbetaalbaar.

Onze grote watervitalisers worden in uw waterleiding geplaatst. Hij heeft meer dan voldoende kracht om al het water dat er langs stroomt te reorganiseren, zodat het vitaal uit al uw kranen komt en in uw cv-installatie kan worden gebruikt. De vitaliser voegt niets toe aan het water,
maar plaatst de moleculen in hun natuurlijke vorm. Daardoor wordt het weer “als gletsjerwater”. Dat merkt u aan de smaak en de zachtheid.

Kleine vitalisers zijn gemaakt om dranken mee te vitaliseren, op aparte kraan te zetten of om te dragen voor geneeskrachtige werking. De kleine vitalisers zijn ook geschikt om het vitale water zelf eens te ervaren.

Aanmelden voor de SevenDees nieuwsbrief