SevenDeesEnergy Massage vindt zijn oorsprong o.a. in China en Thailand

De SevenDeesEnergy massage is van oorsprong een vrij stevige massagevorm waarbij de energiebanen, ook wel meridianen genoemd, met handen, voeten, knieën en ellebogen worden gemasseerd. Blokkades worden hierbij opgeheven en de levensenergie krijgt hierbij weer de gelegenheid om door het gehele lichaam te stromen.

Recente blokkades, langdurige of chronische klachten laten zich het beste behandelen door deze massagemethode SevenDees Energy.

Hoofd-, nek-, schouder- en rugmassage

Bij de hoofd-, nek-, schouder- en rugmassage wordt in een liggende positie gemasserd. De focus bij deze massage ligt op deze vier aandachtsgebieden. Klachten die onstaan door een verkeerde houding of migraine laten zich uitstekend behandelen door deze massage. Wil je gemasseerd worden maar je hebt geen behoefte aan een massage over het hele lichaam dan biedt deze massage een oplossing voor je.

Buikmassage

De buikmassage wordt met name in de ochtenduren gegeven, waarbij er vooraf niet gegeten mag worden. De buikspieren worden hierbij behandeld en komen tot rust. Verder wordt de doorbloeding bevorderd van de organen welke zich in de buikstreek bevinden. Het eerste deel van de massage wordt alleen de buik gemasseerd. Daarna heb je de keuze uit de verschillende massage voor het tweede deel. Deze massagevorm wordt gebruikt bij last van de buik of darmen, kramp of lucht in de buik.

Ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage is te vergelijken met de SDE massage. Met als grootste verschillen dat alleen de handen worden gebruikt, er meer massageolie wordt gebruikt en de energiebanen niet stevig maar licht worden gemasseerd. Heb je bijvoorbeeld last van stress of wil je je lichaam volledig doch op een ontspannen manier laten masseren, dan is ditmassagevorm voor je.