Heb jij last van elektromagnetische straling en jouw gezondheid?

De invloed van elektromagnetische straling (ook wel elektrostress of elektrosmog genoemd) van elektriciteit en zenders, zoals UMTS-masten, GSM,  (mobiele) DECT telefoons, magnetron, computer, waterbed, elektrische deken, wii-computer, radio en televisie op onze gezondheid en praktische tips om eventuele schadelijke effecten te minimaliseren. We kunnen ons een leven zonder al deze apparaten niet meer voorstellen. Om al deze apparaten naar behoren te laten functioneren worden kabels gelegd en zendmasten geplaatst. Maar wat zijn de effecten van elektromagnetische straling op onze gezondheid? Hoe is het met de straling bij je thuis gesteld? Wat kun je zelf doen aan de gevolgen van elektromagnetische straling?

Deze elektromagnetische straling is van negatieve invloed op onze gezondheid. Straling verstoort onder meer de aanmaak van melatonine. Melatonine is een stof die in ons lichaam wordt aangemaakt en dat ons helpt om in een diepe slaap te komen. Die diepe slaap hebben we nodig om goed te kunnen uitrusten.

Ook belast deze straling ons zenuwgestel en daardoor kunnen we geprikkeld raken. En dat willen we niet!

Ongemerkt bereiden we veel van ons voedsel in de magnetron. We bestralen zo ons eten en daardoor verminderd de voedingswaarde. Het eten vult wel, maar voedt minder. Het lichaam moet vervolgens meer inspanning leveren om ons op kracht te houden. Terwijl het eten juist bedoeld is om ons meer energie te geven om goed te kunnen functioneren.

Klachten

Elektrostress geeft klachten zoals vermoeidheid, hoofdpijn, lusteloosheid, prikkelbaarheid, deze zijn lastig te herleiden. Waar komt het vandaan? Wat kan ik er aan doen? Middels de Prognos Gezondheidsmeting kunnen we geopatische en elektrosmog belasting in kaart brengen en tevens therapie toepassen. De ervaring leert dat bij het zoeken naar de oorzaak niet snel gedacht wordt aan elektromagnetische stralen als veroorzaker. Terwijl de ervaring leert dat daar de oorzaak kan liggen.

Je voelt je niet zo lekker, maar je weet niet zo goed waar het vandaan komt. je hebt bijvoorbeeld slaapproblemen, je voelt zich moe en futloos. Je zweet overmatig, je ligt ’s nachts te woelen en te draaien. Je moet regelmatig midden in de nacht het bed uit om te plassen. je heeft last van hoofdpijnen of moeite zich te concentreren.

Als je dit herkent, dan zou het heel goed kunnen zijn dat dit wordt veroorzaakt door elektromagnetische straling.  En daar is wat aan te doen. Wij richten ons bij het oplossen van jouw probleem in eerste instantie op de slaapkamer, omdat dat de plek is waar we willen uitrusten. Ons lichaam is ’s nacht ‘in ruste’ en daardoor tweehonderd maal meer ontvankelijk voor prikkels dan overdag. De slaapkamer is een hele belangrijke plaats in huis als het gaat om jouw welzijn.

Maar we nemen ook de rest van het huis, de plek waar je woont, onder de loep.

Bedrijven – werk

Een gezonde werkplek verhoogt de productiviteit en het werkplezier. Dit leidt tot betere prestaties. In veel bedrijven en in veel kantoren staat het vol met elektrische apparaten. Maar ook rond het gebouw of kantoor kan er een concentratie van straling zijn die van invloed is op de gezondheid en het welzijn van de medewerkers.

Veel klachten van medewerkers op het werk kunnen snel verholpen worden door ook op de werkplek aandacht te besteden aan straling. In veel kantoren wordt gewerkt met draadloze netwerken of zijn dect-telefoons aanwezig. Dat veroorzaakt straling. Het werkklimaat moet in alle opzichte gezond zijn. Dat komt het werk en de mens ten goede.

En wat te denken van een manege of stal met vee? Mens en dier kunnen hinder ondervinden van elektromagnetische straling. Daardoor presteren ook dieren minder. Bij SevenDeesEnergy kijken we ook naar de behuizing van dieren.

Thuis meten

Als de elektromagnetische straling in je huis laag is, dan zal het effect van vitaal water groter zijn. SevenDeesEnergy beschikt over apparatuur om de (over) belasting van elektromagnetische straling te meten. SevenDeesEnergy geeft advies om de straling te reduceren.

Afspraak maken? Bel 06-53717056

Aanmelden voor de SevenDees nieuwsbrief