I am so HAPPY !!!! Vandaag een mijlpaal bereikt. Voor het eerst in mijn leven 10 min (7,7km/u) hard gelopen op de loopband! Is dat zo bijzonder? Voor mij zeer zeker.
2,5 jaar geleden stortte ik helemaal in. Niet de eerste keer voor mij. Mijn lichaam was weer eens helemaal op. Na tests gedaan te hebben, kreeg ik te horen dat mijn lichaam eigenlijk te zwak was om zelfs de trap op te lopen. Uitslag CVS/ME. Nadat de pillen (L-carnitine) geen effect hadden, kreeg ik de boodschap van de cardioloog dat ik heel rustig moest gaan leven. Mijn reactie..’ Dokter, moet ik wortel gaan schieten op de bank?’ Gewoon rustig leven, mevrouw’ Daar kon ik het mee doen.

Mezelf kennende liet ik het hier niet bij. Mijn droom was nog steeds me fysiek en geestelijk goed voelen. Hoe ver ik zou kunnen komen wist ik niet. Alle beetjes energie erbij, zou ik al heel blij mee zijn.

April 2012 kom ik, gevonden op internet, terecht bij www.desireeschoordijk.nl
3x in week ga ik bij haar revalideren. Ik noem het niet ‘sporten’ want er is zoveel meer waar zij haar expertise voor inzet.. Zij pakt het geheel aan, zowel fysiek als geestelijk.

Deze slogan heb ik bedacht voor de nieuwe website van Désirée Schoordijk maar twijfelde soms voor mezelf. ‘Ieder lichaam is trainbaar, gezond of ziek, met een op maat gemaakt holistisch plan.’ Voor mezelf kan ik dit nu echt beamen.

Aanmelden voor de SevenDees nieuwsbrief