Bloedonderzoek – voedingsintolerantie

Met behulp van een bloedonderzoek kunnen we aantonen voor welke voeding jij specifiek een
overgevoeligheid hebt. En tevens de mogelijke tekorten van vitaminen, mineralen, vetzuren en
aminozuren, in kaart te brengen en de mogelijke tekorten aan te vullen. Maar ook voedingsintolerantie kunnen in kaart gebracht worden. Verdenk je jezelf op een overgevoeligheidsreactie van bijvoorbeeld noten, melk, ananas, tomaten, witmeel, eieren, gluten, zalm of andere voedingsmiddelen, deze kun je middels een bloedonderzoek in kaart laten brengen.

Voor een goede fysiologische chemie van jouw lichaam zijn essentiële voedingsstoffen, zoals vitamine, mineralen en vetzuren nodig om verschillende lichaamsprocessen op gang te brengen en te behouden. Denk daarbij aan specifieke enzymen, die als co-factor werken. Bij onvoldoende aanwezigheid van deze specifieke enzymen en dus een verstoord verteringsproces, kunnen klachten en ziekten ontstaan. Heb je vragen hierover, maak dan een afspraak en maak werk van jouw klacht.