Waarom Sevendees? Omdat Desiree behalve een holistische aanpak ook nog eens mooi afstemt op de klant, goed luistert en met warme aandacht het proces op weg naar beter welzijn begeleidt.

Daarom sportte ik in haar overzichtelijke centrum vanaf de situatie dat alles in mijn lijf protesteerde, ik altijd moe was en al vele jaren talrijke gezondheidssuggesties hier en daar had opgevolgd.

Met een op maat afgestemd trainingsprogramma (zowel fysiologisch, medisch , doch ook emotioneel) doorliep ik bij haar mijn pad op weg naar vitaliteit. Driemaal per week ontspannen op diverse manieren , sporten op allerlei apparaten, theedrinken in de strandstoel en ervaren dat beweging mij terugbrengt bij mijn energetisch welbevinden. Daarnaast duiden Prognos metingen het tekort aan vitaminen en mineralen, zijn er apparaten die doorbloeding aansturen en meditatie bevorderen. Dit alles gaf een extra impuls naast de af en toe broodnodige energetische massages door ‘de healing hands ‘ van de lifecoach zelf.

Want eerlijk is eerlijk, Desiree weet van wanten. Niet alleen door de veel door haar gebruikte slogan “meten is weten’, soms meer nog door haar weten en opheffen van energieblokkades die niet altijd meetbaar zijn.

Kortom , een aanpak die op alle fronten welzijn bevordert.

Aanmelden voor de SevenDees nieuwsbrief